HATAY / ERZİN - Muzaffer Tugsavul İlkokulu

Muzaffer Tugsavul İlkokulu

Bahçelievler Mah. Değirmenler Sk. No2 P.K31960 Erzin/HATAY
Vizyon
İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.
Misyon
1. Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, 2. Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, 3. Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.
Saatler
Sabah grubu 07:10 ders başlama 12:00 ders bitimi Öğlen grubu 12:10 ders başlama 17:00 ders bitimi
Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Özel araç ve yürüyerek.
Yerleşim Yeri
40.000 nüfuslu dörtyol, Osmaniye ve Adana sınırlarında bulunmaktadır. Dörtyola 15 km, Osmaniyeye 18 km, Adanaya 90 km mesafededir.
OKULUMUZ HATAY İL MERKEZİNE 106 KM MESAFEDE, İLÇE MERKEZİNDEDİR