HATAY / ERZİN - Muzaffer Tugsavul İlkokulu

Ock

Değerlerimle Değerleniyorum Projemizin son toplantısını yaptık.

Ock

Değerlerimle Değerleniyorum eTwinning projemizde öğrencilerimizin Quiver ile bayrak çalışmalarımız

Kas

Okul müdürümüz Sefa BİRGENÇ ve müdür yardımcımız Nuray AKIL'ın yürütücüsü olduğu Değerlerimle Değerleniyorum e-Twinning projesinde 2. ve 3.sınıf öğrencilerinin degerlerimizle ilgili yaptigi wordart çalışmaları aşağıdadır.

Projemizin Amacı: Bizi kültürümüzde yer alan kadim değerlerimizi diğer ülkelerdeki öğrencilerimize tanıtmayı ve değerlerini her ay düzenli görevler ile kendi öğrencilerimize aktarmayı planlıyoruz.

Purpose of Our Project:We are planning to introduce us to our students in other countries, our ancient values in our culture, and to convey their values to our students with regular tasks every month.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk beyin açıklamasıdır: Çocuklarımızın evde geçirdikleri vakti planladık ve sınıflara göre örnek bir proğram oluşturduk.

mühim olan hazırladıgımız plana sadık kalarak günü verimli kılmak için çabalamak. İyi dersler çocuklar .