HATAY / ERZİN - Muzaffer Tugsavul İlkokulu

Ock

Okulumuz müdür ve müdür yardımcısı rehberliğinde yürütülen Değerlerimle Değerleniyorum e Twining projemizde öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarından Learning apps i kullanarak eşleştirme oyunu oynadı,  Jigsawplanet i kullanarak yapboz yaptı ve Wordwall ı kullanarak değerlerimiz ile ilgili bulmaca çözdü. Eğlenceli oyunlarla değerlerimizi pekiştirdik.

Ock

Okul Dışarda Günü her çocuğun her gününün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Okulumuz müdürümüz Sefa BİRGENÇ ve müdür yardımcımız Nuray AKIL rehberliğinde yürütülen Değerlerimle Değerleniyorum   e Twining projesindeki öğrenciler de bu kampanyaya katılarak sonbahar ile ilgili etkinliklerini okul bahçesinde yaptılar.

Hayvan Sevgisi ile ilgili çalışmalarımız

Kas

Okulumuzda COVİD-19 tedbirleri kapsamında HES kodu sorgulaması yapılmadan okulun bölümlerine misafir kabul edilmemektedir. HES kodunu

e-Devlet'ten veya Hayat Eve Sığar uygulamasından yaa SMS ile alabilirsiniz.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Kenanoğlu'nun ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile İstiklal Marşımız okunarak başlandı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ugurlu olmasını diliyor, sağlıkla öğrencilerimizi bekliyoruz.